games

Damian Filigree: the Book of Thoth

In Damian Filigree speel je een grafrover en gelukszoeker die op expeditie is om het legendarische Boek van Thoth te stelen.
Damian Filigree is een puzzel-adventure game voor de iPhone/iPod waar je als speler  hieroglyphen combineert en valstrikken en de mummie moet vermijden.

Adam's Venture 2: Solomons Secret

Dit tweede deel van de ‘Adam’s Venture serie’ speelt zich af in het Jeruzalem van de jaren ’20. Nog steeds op zoek naar verloren Hof van Eden, zijn Adam en zijn vriendin Evelyn nipt aan de dood ontsnapt in de grotten van Eden in deel 1. In deel 2 gaat de zoektocht door maar raken ze verzeild in een ingewikkeld plot rond brutale opgravingen naar de schat van de oude Koning Solomon.

Killzone 3

Killzone 3 is de opvolger van van Killzone 2 en het verhaal gaat dan ook verder waar het in het vorige deel ophield...
Keizer Visari is verslagen, maar... de oorlog is nog verre van voorbij. Je speelt Tomas ‘Sev’ Sevchenko, onderdeel van de resterende eenheden van de ISA forces van Helghan.

Oorkania van Oorkaan

Oorkania is een gratis online game die kinderen vanaf 6 jaar op een speelse manier in contact brengt met verschillende soorten muziek en is te spelen op:
http://www.oorkania.nl/

Awesomenauts

Awesomenauts is een Multiplayer Online Battle Arena game (of MOBA) van Ronimo Games, die is geïnspireerd door 80′s cartoons. Buitenissige figuren als ruimtekikkers met mohawks, enorme robotten en ander buitenaards tuig in de 2D wereld.

Google Ads

Inhoud syndiceren