muziekgame

SonicPicnic en Monobanda presenteren eigen game: Remembering

Remembering begon als een plan van SonicPicnic om een showcase te creëren waarin klank centraal zou staan. Het voornaamste doel zou zijn om iets te maken waarin je de impact kon ervaren van alleen geluid, zonder sturing van beeld of tekst.

Het principe dat hieraan ten grondslag lag, is dat klank de interpretatie van de waarnemer vrijer laat dan beeld, zonder daarbij in te hoeven boeten aan zeggingskracht.


Noisia the Game

In Noisia the Game ervaar je de muziek door op de soundtrack van de band Noisia rond te vliegen en objecten en vijanden (in de maat) kapot te schieten, voordat ze jou kapot maken en de muziek ophoudt, omdat je 'af' bent ; )
Noisia: Infection is een opzwepende muzikale actie game, waarin je beweegt langs de muzikale lijnen van het nummer die met de dynamiek van het nummer mee veranderen. Door in het juiste ritme van de beat te klikken, ben je in staat om kogels af te vuren en vijanden te weren.

Oorkania van Oorkaan

Oorkania is een gratis online game die kinderen vanaf 6 jaar op een speelse manier in contact brengt met verschillende soorten muziek en is te spelen op:
http://www.oorkania.nl/

Google Ads

Inhoud syndiceren