Raak Music

Over RAAK Music for Media

RAAK Music for Media is een bedrijf dat is opgericht door Merijn Mijnders (Bachelor of Music with Honours) in oktober 2009. RAAK componeert en produceert muziek op maat voor games, films, commercials, animaties en meer. Tijdens het productieproces wordt er op gelet dat de muziek een grote en verheffende bijdrage levert aan de desbetreffende productie.

Diversiteit in stijl en genre

De diversiteit in muzikale stijlen die kan worden ingezet is uniek. Gebaseerd op wat er specifiek gevraagd wordt van de muziek, wordt er kort onderzoek verricht voordat het productieproces van start gaat. Er worden elementen uit een of meerede genres versmolten met eigen smaak om zo specifiek per project de juiste muziek te creëren.

Muziek voor games

Loops, horizontaal en verticaal ge-reorkestreerde muziek zijn bij RAAK bekende technieken en kunnen worden ingezet op verschillende niveaus. Componeren voor games vraagt iets anders dan componeren voor lineaire media. Er moet rekening gehouden worden met technische aspecten en de invloed van de muziek op de speler. Neem contact op voor advies en meer informatie over dit onderwerp.

Creëren van de juiste sfeer

Bij RAAK ligt het zwaartepunt bij het neerzetten van de juiste sfeer en emotie. Het belangrijkste is dat de gecomponeerde muziek "werkt" met het product. Er wordt geen genoegen genomen met een middelmaat of "goed genoeg". Dankzij deze insteek en de diversiteit aan muzikale stijlen die kan worden ingezet is RAAK Music for Media de juiste partner voor veel verschillende producties.

Google Ads