[concert] Karmaflow - The Rock Opera

01/18/2015
01/19/2015

Karmaflow in Concert: The Rock Opera staat zondag 18 (en maandag 19) januari voor het eerst op de planken in het Theater aan de Parade te ’s­-Hertogenbosch.

’s Werelds eerste interactieve Rock Opera­-musical
Ivo van Dijk is componist en bedenker van Karmaflow in Concert: The Rock Opera. Een musical die begon als videogame. Beide producties vertellen over eeuwenoude werelden waar de balans van Karma, levenskracht, verstoord is. "De hoofdrol in dit muzikale epos is voor de Karmakeeper, die de taak heeft de disbalans in de kosmos te herstellen. Tijdens zijn avontuurlijke tocht vol dilemma’s maakt hij van alles en nog wat mee.

Meedoen vanuit je theaterstoel
"Het bijzondere in de videogame is dat de speler het verloop van het verhaal bepaalt tijdens het spel. Wij willen diezelfde interactieve ervaring ook bij onze liveoptredens.

In samenwerking met het innovatieve bedrijf DBLR Media is er daarom een speciale companion app gemaakt. “Je doet als publiek actief mee en kruipt als het ware in de huid van de Karmakeeper. Vanuit de zaal beïnvloed je straks helemaal naar eigen keuze via een app op je smartphone direct de verhaallijn. We zijn er super trots op dat onze bezoekers meeschrijven aan het verhaal." De companion app is een technologisch hoogstandje. “DBLR Media maakte er ook een voor de theatervoorstelling ANNE die momenteel volle zalen trekt. Fantastisch toch!

Unieke ervaring voor liefhebbers van muziek
De internationale cast van metal en rock artiesten zorgt, samen met het Metropole Orkest, voor een avondje top-entertainment in een samenspel tussen filmische, klassieke en metal klanken.

Karmaflow in Concert: The Rock Opera met o.a. Mariangela Demurtas van Tristania en Daniël de Jongh van Textures, is te beleven op zondag 18 en maandag 19 januari in de Grote Zaal van het Bossche Theater aan de Parade. De Karmaflow companion app voor smartphones is kort voor de première te downloaden via Google Play Store en de App store van Apple. Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar aan de kassa en via www.karmaflowinconcert.com.
 

Speel-data:
18 Januari 2015: Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch
19 Januari 2015: Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch

Meer info en tickets on:
http://www.karmaflowinconcert.com/core/content.php?option=viewitem&id=40

Verwante artikelen

In de context van 'Een geschiedenis van de Game Muziek' verdient pop muziek...

Nederlandse game- en muziekgeschiedenis wordt geschreven! "Karmaflow: The Rock Opera...

Vrijdag 4 Oktober aanstaande organiseert DutchGameMusic, in navolging op de DutchGameMusic...

Op Zaterdag 16 Mei voert het Residentie Orkest, onder leiding van Bas Wiegers, het Indie Games...

May 16th 2015 will be the second edition of the 'Indie Games Concert'.
...

Google Ads